«Triobet.com»: <i>Aisha</i> varētu iegūt Allas Pugačovas simpātiju balvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Jau noslēgušās pirmās divas konkursa «Jaunais vilnis 2009» dienas un izkristalizējies aptuvenais konkursa galveno laureātu saraksts. Savukārt Allas Pugačovas balvu vēl aizvien apvij intriga — medijos parādījušās baumas, ka krīzes dēļ konkursa mūza šogad varētu to nemaz nepasniegt. Tomēr prognožu portāla «Triobet.com» eksperti uzskata, ka Allas Pugačovas simpātija tiks noteikta, turklāt šoreiz reālas izredzes pie tās tikt ir Latvijas pārstāvei Aishai. Šāda iespējamība tiek vērtēta ar ļoti lielu — 25% — ticamību.

Līdz šim Aisha pazūd spēcīgajā konkurencē.

«Triobet.com» pārstāvis Kaspars Melders: «Līdz šim vēl neviens Latvijas pārstāvis nav iekarojis mūzas simpātijas tik ļoti, lai saņemtu balvu, bet Aishai tas varētu izdoties. Ļoti spēcīgās konkurences dēļ Aisha līdz šim palikusi ēnā un pēc otrās dienas atrodas tikai 9. vietā. Iespējams tas tāpēc, ka līdz šim viņai nav izdevies parādīt savu trakulīgo dabu, bet mēs zinām, ka trešās konkursa dienas dziesma beidzot varētu to atklāt. Šajā konkursā visu — gan uzvarētājus, gan Allas Pugačovas simpātiju — izšķirs trešā konkursa diena, kas notiks rītvakar. Tieši tāpēc ekspertu prognozes liecina, ka Aisha varētu tikt pamanīta.»

Pirmās divas konkursa dienas parādīja, ka arī abi favorīti —Džamala no Ukrainas un Sandijs Sandoro no Indonēzijas —iekarojuši Allas Pugačovas sirdi, viņa nekautrējoties sveica izpildītājus ar ovācijām. Tomēr līdz šim konkursa mūza savu simpātiju balvu izvēlējusies pasniegt kādam no dalībniekiem, kas ticis mazāk novērtēts, tādēļ «Triobet.com» kā ticamāko Allas Pugačovas simpātiju balvas ieguvēju min Aishu ar 25% izredzēm, Marku Jusimu no Krievijas ar 15% un Milu Nitiču no Ukrainas ar 13%.

Gaidāms interesants favorītu duelis

Arī par absolūto «Jaunā viļņa 2009» uzvarētāja titulu gaidāma interesanta cīņa, jo pašlaik 1. un 2. vietas ieguvējiem ir pilnīgi vienāds punktu skaits. Indonēzijas pārstāvis jau pirmajā dienā visus pārsteidzis ar savu fenomenālo balsi, tomēr bažas rada tas, ka trešajā dienā viņš nespēs žūriju pārsteigt ne ar ko jaunu. Savukārt Džamala no Ukrainas pārsteidz ar savu četru oktāvu balss diapazonu un ekstravagantajiem priekšnesumiem. «Triobet.com» ekspertu prognozes liecina, ka nedaudz labākas izredzes uz uzvaru pašlaik ir tieši Džamalai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu