Šūmahers cītīgi strādā pie fiziskās formas uzlabošanas

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers turpina cītīgi strādāt pie savas fiziskās sagatavotības, lai sekmīgi varētu atgriezties Pirmās formulas (F-1) sacensībās.

Vācijas autosportists savā interneta mājaslapā šodien rakstījis, ka sagatavošanās darbā ir sasniedzis pusceļu, turpinot aktīvi uzlabot savu fizisko formu. «Jau esmu zaudējis trīs kilogramus no sava svara, neskatoties uz to, ka pašlaik man ir svarīgi palielināt muskuļu masu. Kopumā treniņi noris ļoti labi, taču jāatzīst, ka mans kakls nedaudz liek par sevi manīt,» atzinis Šūmahers. Kaklu viņš savainoja februārī, kad krita, braucot ar motociklu.

Autosportists uzsvēris, ka tieši veselība būs galvenā prioritāte, atkal sēžoties pie F-1 mašīnas stūres, jo tā viņš ir vienojies ar «Ferrari» vadību un savu sievu. Šūmahers gan nešaubās, ka līdz sacensībām viņam izdosies sevi savest kārtībā un būt tādā kondīcijā, lai nerastos problēmas. 

F-1 leģenda pateicies saviem līdzjutējiem, kuri viņu atbalstījuši. «Tas ir neticami, cik lielu atbalstu šajās dienās esmu saņēmis no visas pasaules. Ir sajūta, ka mani apņēmusi pozitīva enerģija,» piebildis Šūmahers.

Jau ziņots, ka 40 gadu vecais Šūmahers «Ferrari» komandā aizstās galvas traumas guvušo brazīlieti Felipi Massu, kurš atlabst pēc tam, kad no konkurenta mašīnas atlūzusi astpere viņam trāpīja pa galvu. Šūmahera atgriešanās F-1 sacensībās pēc divarpus gadu pārtraukuma plānota 23. augustā Valensijā, kur notiks Eiropas «Grand Prix» izcīņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu