Lauda: Šūmahers, iespējams, nožēlo savu aiziešanu no F-1

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Pirmās Formulas (F-1) austriešu braucējs Nikijs Lauda uzskata, ka Mihaels Šūmahers nožēlo savu aiziešanu 2006.gadā no F-1, tā leģendārais pilots izteicies kādā intervijā, kuru citē portāls [s:26259].

Septiņkārtējais pirmās formulas čempions Šūmahers sacīkstēs atgriezīsies 23.augustā, kad Spānijā tiks aizvadīta Eiropas «Grand Prix» izcīņa. Vācu pilots aizvietos «Ferrari» komandas braucēju Felipi Massu, kurš 25.jūlijā piedzīvoja smagu avāriju Ungārijas «Grand Prix» izcīņā.

«Es domāju, ka Šūmahers 2006.gadā aizgāja no pirmās formulas, jo viņš neredzēja sev vairāk izaicinājumu un, iespējams, viņš tagad nožēlo savu lēmumu» sacīja Lauda.

«Tagad Mihaelam ir lieliska iespēja atgriezties un palīdzēt savai bijušajai komandai, kā arī pārbaudīt sevi, cik spējīgs viņš ir sacensties ar pārējiem. Arī man šī atgriešanās ir interesanta, jo parasti izsalkums pēc braukšanas un adrenalīna nemirst. Tas ir mūsu asinīs.»

Lauda noraida bažas, ka vācu pilota vecumam šajā gadījumā būtu kāda nozīme: «Aizmirstiet par viņa vecumu. Viņš ir labā formā, labi trenēts un psiholoģiski ir gatavs sacensībām. Viņš darīs visu iespējamo, lai Valensijā labi startētu,» piebilda austrietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu