«Volkswagen» piedāvā vienu no drošākajiem modeļu klāstiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Transportlīdzekļu drošība uzņēmumā «Volkswagen» ir augstākā prioritāte. To pierāda arī pēdējie «Euro NCAP» testu rezultāti, kur kopumā sešiem «Volkswagen» modeļiem («Polo», «Golf», «Tiguan», «Touran», «Passat» un «Touareg») tika piešķirts maksimālais piecu zvaigžņu novērtējums stingrajos triecienu testos. Tādējādi «Volkswagen» saviem klientiem piedāvā vienu no drošākajiem modeļu klāstiem pasaulē.

«Neraugoties uz vēl stingrākajām «Euro NCAP» triecienu testu prasībām, pirms pāris nedēļām ieguvām augstāko novērtējumu automobilim «Polo». Tas pats attiecas uz sestās paaudzes «Golf» un «Tiguan» modeļiem. Mēs ar to ļoti lepojamies, jo drošība uzņēmumā «Volkswagen» ir sena tradīcija, uz kuru mēs balstīsimies arī turpmāk, izstrādājot jaunos modeļus,» skaidroja «Volkswagen» zīmola Izstrādes nodaļas valdes loceklis Dr. Ulrihs Hakenbergs.

«Volkswagen» vienmēr būvējis tādas drošības tehnoloģijas, kas automobiļu tirgū nosaka kvalitātes līmeni. Kā piemēru var minēt elektronisko trajektorijas stabilizācijas programmu ESP, kuras lieliskās tehnoloģijas pieejamas ne tikai luksusa klases automobiļos, bet arī klientiem visos automobiļu segmentos.

ESP pašlaik ir daļa no daudzu jauno transportlīdzekļu bāzes papildaprīkojuma. Jaunajā «Polo» tā ir pat iekļauta standartaprīkojumā.

Pašlaik noritošā GTI kampaņa pierāda, ka drošības uzlabošanai uzņēmumā «Volkswagen» ir liela nozīme. Tāpēc Eiropas lielākais automobiļu ražotājs bez maksas piedāvā braukšanas drošības apmācību GTI klientiem, kas jaunāki par 21 gadu, jo, kā to pierāda auto sports, automobilis ir tieši tik labs, cik labs ir tā vadītājs.

«Euro NCAP» (jauno automobiļu novērtēšanas programma) patlaban tiek atzīta par vienu no svarīgākajiem transportlīdzekļu drošības mēriem. Tās triecienu testiem ir pat vēl stingrākas prasības, nekā Eiropas Savienības tiesību aktos noteiktās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu