Par «Ņevas ekspreša» spridzināšanu meklē divus teroristus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Krievijas izmeklētāji par piektdien notikušo vilciena «Ņevas ekspresis» katastrofu, kurā bojā gāja 26 cilvēki un aptuveni 100 tika ievainoti, meklē divus vīriešus, vēstī «Newsru».

Ir sastādīts viena vīrieša fotorobots, vēstī «Interfax». Viņa pazīmes - slāviskas izcelsmes, aptuveni 35-40 gadus vecs, izteikti vaigu kauli, plānas lūpas, vidēja garuma mati ar celiņu, kas nedaudz novirzīts pie kreisās auss, augums apmēram 180 cm, tumši mati, bija ģērbies baltā kreklā bez kaklasaites.

Fotorobots izplatīts Tveras apgabala tiesībsargājošajās iestādēs, kuras nodarbojas ar teroristu meklēšanu.

«Apollo» jau vēstīja, ka Novgorodas apgabalā piektdienas vakarā sliedēm noskrēja ātrvilciens «Ņevas eksperesis», kas bija ceļā no Maskavas uz Sanktpēterburgu.

Katastrofu izraisīja uz sliedēm novietots spridzeklis ar jaudu, kas līdzinās septiņiem kilogramiem trotila. Sprādziena brīdī vilciens traucās ar ātrumu aptuveni 200 kilometri stundā un tajā atradās gandrīz 700 cilvēki. Triecienā no sliedēm noskrējuši trīs no vilciena 14 vagoniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu