Balsojumā par Eiropas cilvēku Latvijā septiņi līderi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Publiskā balsojumā par 2009. gada Eiropas gada cilvēku Latvijā līderos īpašu uzmanību gūst kultūras, filantropijas un pašpalīdzības, uzņēmēju pārstāvji, žurnālisti, arī politiķi.

Titulam var izvirzīt cilvēku, kas ar savu eiropeisko stāju iedvesmojis Latvijas sabiedrību vai ļāvis sasniegt panākumus Eiropas līmenī, informē «Eiropas kustība Latvijā».

Starp balsojuma līderiem ir Jaunā Rīgas teātra vadītājs Alvis Hermanis, Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītāja Žanete Jaunzeme-Grende, Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete, Gints Knoks un «Lielie bērnu slimnīcai» komanda, ārlietu ministrs Māris Riekstiņš, Latvijas Radio korespondente Briselē Ina Strazdiņa, Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere.

info@eiropaskustiba.lv

Balsojot jānorāda izvirzītā kandidāta vārds un izvirzīšanas pamatojums.

Svinīgais apbalvošanas pasākums notiek sadarbībā ar biedrību «Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera» un EK «Europe Direct» informācijas centru Rīgā.

«Eiropas kustības Latvijā» rīkotais konkurss «Gada Eiropas cilvēks Latvijā» šogad notiek 12. reizi.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu