Šūmahers: mērķis var būt tikai viens — čempiona tituls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions vācietis [s:30205] noteicis mērķi 2010. gada sezonai, ziņo [s:30206].

Šūmahers uzsver, ka atgriežas F-1 nevis, lai vienkārši brauktu sacīkstēs, bet gan lai izcīnītu uzvaras.

«Šī [«Mercedes GP»] ir komanda, kas šogad uzvarēja gan individuālajā vērtējumā, gan Konstruktoru kausā,» atgādina Šūmahers. «Ar «Mercedes-Benz» kā spēcīgu partneri mūsu mērķis var būt tikai cīņa par čempionu titulu.»

«Konkurence ir liela, taču esmu priecīgs, ka atgriezīšos F-1 apritē,» norāda 40 gadu vecais vācu autobraucējs.

Šūmahers neslēpj, ka lielu lomu viņa izvēlē noteikusi iespēja atkal strādāt kopā ar Rosu Braunu, kura vadībā Šūmahers izcīnījis visus septiņus pasaules čempiona titulus (piecreiz ar «Ferrari» un divreiz ar «Benetton»).

«Novembra beigās man piezvanīja Ross Brauns, un šim zvanam bija liela nozīme, izlemjot atgriezties F-1,» atklāj vācu autosportists.

«Nekad neesmu pametis sacīkstes. Pēc 2006. gada sezonas biju noguris no F-1, taču tagad pēc trīs gadu pārtraukuma esmu atguvis enerģiju un atkal jūtos stiprs,» uzsver Šūmahers. «Biju pievērsies motosportam, taču tagad esmu gatavs visnopietnākajām sacīkstēm.»

Šūmahers arī norāda, ka ar viņa kaklu viss esot kārtībā. «Tas bija viens no galvenajiem nosacījumiem. Pirms atgriešanās gribēju būt drošs, ka tas netraucēs piedalīties sacensībās. Varu apgalvot ar 100% pārliecību, ka kakla savainojums ir pilnībā izārstēts.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu