Aizdevēji negatīvi pārsteigti par Latvijas medijiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Starptautiskie aizdevēji esot negatīvi pārsteigti par to, kā Latvijas mediju vidē tiek pasniegtas ziņas. Tā raidījumā «Kas notiek Latvijā» sacīja pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP).

«Visa Latvijas sabiedrība gaida normālu konstruktīvu diskusiju [par valdības veicamajiem darbiem] nevis caur medijiem, bet ekspertu telpā. Runāju personīgi ar [Starptautiskā] Valūtas fonda pārstāvjiem un viņi teica: nu tādu iespaidu vispār uz kaut kādiem procesiem, kā mēs redzam no medijiem Latvijā, mēs nekur neesam redzējuši. Par to ir vērts padomāt,» raidījumā sacīja Zalāns.

Kad raidījuma vadītājs Jānis Domburs jautāja, vai tas domāts labā vai sliktā nozīmē, Zalāns norādīja, ka tieši sliktā nozīmē.

«Tas nozīmē, ka ir lietas, par ko jādiskutē ekspertu vidē, jānonāk pie lēmuma un tikai tad jāpaziņo sabiedrībai. Citādi visu laiku maļam pa tukšu,» sacīja ministrs.

viņš pameta pērnā gada pēdējo valdības sēdi


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu