«Lattelecom» vienojas ar TV3 par translācijas atjaunošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien, 8. janvārī «Lattelecom» un «TV3 Latvia» noslēdza līgumu par kanāla TV3 retranslācijas atjaunošanu «Lattelecom» Interaktīvajā televīzijā, portālam «Apollo» pavēstīja «Lattelecom» Komunikācijas daļas projektu vadītāja Līga Bite.

Kanāla retranslācija «Lattelecom» Interaktīvajā televīzijā tiks atjaunota nekavējoties — naktī uz 9. janvāri.

Līdz ar vienošanās noslēgšanu starp pusēm tiek pārtraukta tiesvedība par TV3 retranslāciju «Lattelecom» Interaktīvajā televīzijā un puses vienojušās nesniegt turpmākus komentārus par šo jautājumu.

Līdz ar šo vienošanos «Lattelecom» Interaktīvās televīzijas skatītāji iegūs arī divus jaunus kanālus — TV6 un TV3+, kuru retranslācija pamata pakā tiks sākta līdz februārim.

«Lattelecom» piedāvā trīs veidus, kā skatīties televīziju — internetā «Apollo.lv» visiem «Lattelecom» interneta lietotājiem, ciparu televīziju virszemes apraidē (Virszemes TV) un Interaktīvo TV, kas ir jaunākās paaudzes televīzija  un vienīgā Latvijā , kas nodrošina interaktivitāti — iespēju klientam izvēlēties, ko un kad skatīties.
 
2009. gadu uzņēmums pabeidza ar 55 000 maksas TV abonentu, tādējādi kļūstot par straujāk augošo ciparu TV pakalpojuma sniedzēju Latvijā. Lielāko daļu no maksas TV abonentiem šobrīd veido tieši «Lattelecom» Interaktīvās TV lietotāji, kuru skaits gada nogalē sasniedza 43 000, bet pārējie ir skatītāji, kas izvēlējušies abonēt kādu no Virszemes TV maksas pakām. 2010. gadā uzņēmums plāno būtiski palielināt TV abonentu skaitu gan Interaktīvajai, gan Virszemes TV.

Interaktīvā TV

Jaunākās paaudzes televīzija, šobrīd vienīgā Latvijā, kas nodrošina interaktivitāti — iespēju klientam izvēlēties,  ko un kad skatīties. «Lattelecom» Interaktīvā TV piedāvā tādus Latvijā vēl nebijušas iespējas kā virtuālo video nomu, pārraižu arhīvu, raidījumu un filmu ieraksta funkciju un daudzas citas līdz šim nepieejamas iespējas , tajā skaitā izbaudīt TV skatīšanos augstākā — HD (augstas izšķirtspējas) kvalitātē. Interaktīvās TV signāls tiek raidīts izmantojot platjoslas interneta pieslēgumu, kas nodrošina gan interneta, gan televīzijas pieslēgumu pa vienu vadu (tālruņa līniju). Klientam tas nozīmē, ka mājās nav jāvelk papildu kabeļi vai pie mājas jāstiprina satelīta šķīvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu