Alonso: Šūmahera atgriešanās ir kaut kas īpašs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais F-1 pasaules čempions Fernando Alonso ir priecīgs par leģendārā Mihaela Šūmahera atgriešanos Pirmajā formulā, vēsta [s:30558].

«Kad Mihaels aizgāja no F-1, uzvarēt citus nebija tas pats, kas uzvarēt viņu,» norāda Alonso, kurš 2005. un 2006. gadā pasaules čempionātā pārspēja septiņkārtējo čempionu Šūmaheru. «Pieveikt leģendu - tas ir ļoti motivējoši. Tagad viņš ir atpakaļ un tas ir kaut kas īpašs.»

Alonso un Šūmahera sāncensības atjaunošanās ir viena no 2010. gada sezonas lielākajām intrigām, tāpat kā 2008. gada pasaules čempiona Lūisa Hemiltona un Šūmahera pirmā tikšanās aci pret aci F-1 trasē.

«Mihaels un es bijām lielākie sāncenši viņa pēdējās divās sezonās,» atceras Alonso, kurš septembrī parakstīja trīs gadu līgumu ar «Ferrari». Bet Šūmahers šajā sezonā pārstāvēs «Mercedes GP» (pērn «Brawn GP») komandu.

«Mūsu sāncensība bija ļoti sīva 2006. gadā, līdz pat pēdējam posmam Brazīlijā. Mihaels nekad nav zaudējis sāncensības garu, kas ir viņā. Tā bija viena no lietām, kas motivēja viņu atgriezties,» uzskata Alonso.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu