Osama bin Ladens gribējis nopirkt Vitnijai Hjūstonei māju un nogalināt viņas vīru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Starptautiskās teroristu organizācijas «Al Qaeda» līderim Osamam bin Ladenam tik ļoti patikusi Vitnija Hjūstone, ka viņš gribējis nopirkt viņai savrupmāju Sudānā un nogalināt viņas toreizējo vīru Bobiju Braunu, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph», kas apkopojis informāciju par pasaules lielāko ļaundaru muzikālo gaumi.

Šādu informāciju atklājusi Sudānas dzejniece Kola Bufa, ko «Al Qaeda» līderis 1996.gadā bija turējis kā seksa verdzeni. Saskaņā ar viņas vārdiem, bin Ladenam patīk arī smagā roka grupa «Van Halen» un «jaunā viļņa» grupa «B-52s».

Kā vēsta «The Daily Telegraph», Zimbabves prezidentu Robertu Mugabi neatstāj vienaldzīgu Klifa Ričarda mūzika. Pēc nostāstiem, toreizējais Zimbabves premjerministrs bija visai neapmierināts, kad uzzināja, ka Zimbabves neatkarības svinību laikā 1980.gadā uzstāsies Bobs Mārlijs, un noteica, ka viņš daudz labprātāk dzirdētu «vienmēr spēcinošo Klifu Ričardu». Neskatoties uz to, Mārlija uzstāšanās noritēja bez starpgadījumiem, un to noskatījās 100 000 cilvēki, kuru vidū bija arī Lielbritānijas princis Čārlzs.

Savukārt Libānas līderim Muamaram Kadafi patīk amerikāņu popmūzikas dziedātājs Laionels Ričijs. Runā, ka Kadafi lūdzis Ričija autogrāfu, kad viņš 2006.gadā uzstājās koncertā «Concert for Peace» Lībijā.

Tikmēr Dienvidslāvijas bijušajam prezidentam Slobodanam Miloševičam dzīves grūtākos brīžus palīdzēja pārciest Frenka Sinatras balss. Sēžot savā cietuma kamerā, viņš ļoti bieži klausījies Sinatras klasisko dziesmu «My Way».

Īru dziedātājs Kriss de Burgs pagājušajā gadā varēja kļūt par pirmo Rietumu mākslinieku, kurš uzstājies Irānā pēc Islāma revolūcijas 1979.gadā, jo atļauju rīkot viņa koncertu izsniedza personīgi prezidents Mahmuds Ahmadinedžads. Tomēr koncerts tika atcelts sakarā ar nekārtībām, kas izcēlās pēc prezidenta vēlēšanām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu