Āboltiņa atvainojas pensionāriem par pensiju ieturēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzrunā Saeimas deputātiem pirms balsojuma par uzdevumu valdībai aizņemties finanšu līdzekļus, «Jaunā laika» vadītāja Solvita Āboltiņa aicināja politiķus pārtraukt spēlēties ar valsti un cilvēkiem.

Viņa uzsvēra, ka politiķi ir pārāk ilgi spēlējušies ar valsti un cilvēkiem, aicinājuši cilvēkus spiest gāzi grīdā, nebrīdinot, ka var iebraukt sienā, kā arī ignorējuši cilvēkus, kas bija sanākuši uz protestiem.

«Mēs nevarējām atrast un vienoties par labāku risinājumu, kā tikai atņemt naudu tiem, kas ir neaizsargāti, mēs atņēmām viņiem pensijas tieši tāpēc, ka nevarējām atrast kopīgu risinājumu,» sacīja deputāte.

«Izmantoju situāciju atvainoties šiem cilvēkiem. Tas bija aizņēmums uz laiku. Mēs joprojām esam tajā situācijā, kur mēs spēlējoties, savu valsti un cilvēkus esam noveduši,» turpināja Āboltiņa.

Viņa pieļāva, ka varbūt Valsts prezidentam Valdim Zatleram ir taisnība, ka šis Saeimas balsojums ir pašiem par sevi un par to, vai deputāti spēj domāt, kas šobrīd ir svarīgākais, kas ir jāizdara.

«Šobrīd ir mūsu uzdevums darīt visu, lai starptautiskās programmas turpinātos, lai mēs varētu izmaksāt pensijas cilvēkiem, vēlreiz pasakot viņiem paldies, ka šī nauda bija uz parāda, un ka pensionāri izglāba valsti,» sacīja Āboltiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu