«O!Kartes Akadēmiju» pamet Laima

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

15 .marta vakars liktenīgs izrādījās Laimai, jo tieši viņa saņēma mazāko skatītāju atbalstu un šovu pameta.

Trešajā «O!Kartes Akadēmijas» izbalsošanā uz svītras sēdēja Laima un Saipo, jo tieši viņi svētdienas koncertā saņēma mazāko skatītāju atbalstu. Laimai šī bija pirmā šāda veida pieredze, turpretī Saipo pirmdienas vakarā jau otro reizi atradās uz izbalsošanas svītras, tāpēc īpaši satraukts neizskatījās un kā pastāstīja dienas pārrunās – nu jau sāk pierast pie tā, ka katra pirmdiena viņam var būt kā pēdējā diena šovā.

Izbalsošanās laikā jaunieši atzina, ka ir sapratuši savas kļūdas un ir gatavi tās labot, lai tikai turpinātu dalību šovā. Abi atklāja, ka viņu lielākais mīnuss ir neticība sev un saviem spēkiem.

Skatītāji abus jauniešu atbalstīja aptuveni vienlīdzīgi, ik minūte varēja izšķirt visu. Tomēr skatītāji lēma, ka šovs jāpamet Laimai. Uzzinot, ka šī meitenei ir pēdējā diena šovā, Laima izskatījās ļoti vīlusies un atzina, ka tomēr līdz pēdējam brīdim bija cerējusi, ka viņu neizbalsos! Tomēr skatītāji lēma, ka Laimai «O!Kartes Akadēmija» jāpamet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu