Baltijā modernākā dzīvnieku patversme «Labās mājas» - tikai no ziedojumiem (24)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā 13.septembrī atklās dzīvnieku patversmi «Labās mājas», kas tapusi tikai par ziedojumiem – patversmes ēkas būvniecībā, labiekārtošanā un uzturēšanā līdz šim ieguldīti vairāk nekā 800 000 latu, un tā būs Baltijā līdz šim modernākā patversme dzīvniekiem, informēja Juglas dzīvnieku patversmes «Labās mājas» sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja Sarmīte Vucāne.

Viņa uzsvēra, ka patversme tapusi tikai un vienīgi par tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju un uzņēmēju naudu, mantiskiem un pakalpojumu ziedojumiem.

Būvatļauja projektam tika izsniegta 2007.gadā, taču projektu pavadīja tiesas prāvas, jo atļaujas iesniegšana tika pārsūdzēta tiesā.

Svinīgā patversmes atklāšana notiks 13.septembrī plkst.11 Rīgā, Juglas ielā 18F. Pasākuma programmā ir pateicības akmens atklāšana patversmes celtniecības un labiekārtošanas atbalstītājiem, uzstāsies mūziķe Aija Andrejeva, notiks ekskursija pa patversmi, kā arī labdarības izsole patversmes dzīvnieku atbalstam.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu