Bulokas vīra mīļākā atvainojas par viņas laulības postīšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktrises Sandras Bulokas vīra bijusī mīļākā Mišela Makdžī atvainojusies zvaigznei par viņas laulības postīšanu, tomēr norādījusi, ka īstais vainīgais ir Džese Džeimss.

«Sandra, man ir ļoti žēl, ka tev nākas pārdzīvot tādu kaunu. Man žēl, ka tas viss ir publiski. Man ir žēl par visu,» austrāliešu televīzijas sarunu šovā «Today Tonight» sacīja tetovējumu modele.

«Apollo» jau vēstīja, ka Buloka īsi pēc «Oskara» balvu pasniegšanas, kur viņa tika apbalvota kā labākā atrise, aizgāja no vīra viņa neuzticības dēļ. Saskaņā ar bulvārpreses informāciju ekskluzīvu motociklu ražošanas uzņēmuma «West Coast Choppers» vadītājs un televīzijas zvaigzne piekrāpis aktrisi ar tetovējumu modeli Mišelu Makdžī, kamēr viņa filmējās vēlāk godalgotajā drāmā «The Blind Side». Makdžī jau skandāla sākumā norādīja, ka viņai šķitis, ka uz to brīdi attiecības starp Buloku un viņas vīru jau bija beigušās. «Es nekad ar viņu nesamestos, ja uzskatītu, ka viņš ir precējies vīrietis. Viņš atstāja iespaidu, ka viņi jau ir pašķīrušies.«

Arī tagad Makdžī pie notikušā vaino Džeimsu. «Es jūtos tikpat piekrāpta kā Sandra. Es jūtos tā, it kā man būtu samelots tāpat kā viņai. Ja Džese būtu godīgs pret mani no paša sākuma, mēs nenonāktu šajā situācijā.«

Džese Džeimss un Buloka ir precējušies kopš 2005.gada. Bērnu pārim nav, taču Džeimsam ir trīs no iepriekšējām attiecībām, kas šobrīd dzīvo kopā ar aktrisi, kamēr Džeimss ārstējas rehabilitācijas klīnikā. Kā atklājis kāds pārim pietuvināts cilvēks, vīra bērni viņai ļoti palīdz pārvarēt grūto dzīves posmu. «Šobrīd viņa ir ļoti laimīga. Bērni patiešām liek viņai justies labi. Viņa priecājas, ka ir ietekmējusi viņu dzīvi. Sandrai ir daudz labāk, un viņa ir daudz stiprāka nekā pirms pāris nedēļām. Kad šī lieta norims, Sandra būs stiprāka kā jebkad.«

Saskaņā ar informētās personas teikto, Buloka joprojām noskaņojusies šķirties ar Džeimsu, tiklīdz viņš izrakstīsies no klīnikas.

Buloka pievienojusies palielam aktrišu pulkam, ko piemeklējis tā dēvētais «Oskara lāsts» - problēmas personīgajā dzīvē pēc «Oskara» balvas saņemšanas. Arī britu aktrise Keita Vinsleta, kas pagājušajā gadā ieguva «Oskara» balvu par aktierspēli filmā «The Reader»  («Priekšlasītājs»), pirms pāris nedēļām paziņoja, ka pašķīrusies no sava vīra, režisora Sema Mendesa. Līdzīgs liktenis piemeklējis arī «Oskara» laureātes Hilariju Svonku, Haliju Beriju, Rīsu Viterspūnu un Džūliju Robertsu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu