Sandrai Bullokai jāatdod sava «Zelta avene»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas kinozvaigznei Sandrai Bullokai, kas martā saņēma «Zelta avenes» balvu kā sliktākā atrise, jāatdod sava trofeja, jo, kā atklājies, viņai kļūdaini pasniegta nevis tradicionālā lētā trofejas kopija, bet gan 30 gadus vecais oriģināls, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

«Oskara» balvu pasniegšanas priekšvakarā Bulloka saņēma «Zelta avenes» balvu par gada sliktāko aktierspēli filmā «All About Steve» («Viss par Stīvu»). Viņa ir pirmais cilvēks, kas vienā gadā vienlaicīgi saņēmis balvu par labāko un sliktāko aktierspēli - nākamajā dienā viņa saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu par veikumu filmā «The Blind Side». Bulloka ir arī viena no retajām zvaigznēm, kas personīgi ieradās saņemt ne visai glaimojošo apbalvojumu.

Tomēr, kā atklājies, ierodoties saņemt balvu, aktrise nejauši savākusi vairākus tūkstošus ASV dolāru vērto oriģinālo statueti, nevis ar zelta krāsu nopūsto plastmasas aveni, kas maksā tikai 4,79 ASV dolārus (aptuveni 2,5 latus). «Mēs esam gatavi spert bezprecedenta soli un lūgt «Zelta avenes» ieguvēju atdot balvu,» atzina viens no balvas dibinātājiem Džons Vilsons. «Tā kā Sandra tik ļoti steidzās pēc «Sliktākās aktrises» balvas saņemšanas, viņa aizskrēja ar oriģinālo, ar rokām izgatavoto prototipu, kas bijis visās ceremonijās kopš astoņdesmitajiem gadiem.»

Vilsons piebilda, ka pagaidām nav aicinājis to izdarīt Bulloku personīgi, nevēloties viņu traucēt sarežģītajā laikā, kad aktrise šķiras no sava neuzticīgā vīra Džeses Džeimsa. Viņš piebilda, ka Bullokai ir visas tiesības piešķirt Džeimsam «Zelta aveni» kā sliktākajam vīram. «Viņa ir jauks cilvēks, un mani ļoti sarūgtina, ka tik labam cilvēkam nākas iet cauri tādām lietām,» sacīja Vilsons.

«Tomēr nekas nespēj padarīt filmu «All About Steve» mazāk sliktu,» norādīja Vilsons. «Tiesa, es neteiktu, ka viņa ir gada sliktākā aktrise. Vai kāds ir redzējis Meganu Foksu [filmā] «Transformers 2»?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu