«O!Kartes Akadēmijas» koncertā <i>Saipo</i> bildina savu draudzeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pamatīgu pārsteigumu svētdienas koncertā sagādājis Saipo, kurš pēc savas uzstāšanās bildinājis draudzeni Ievu, vēsta informācija «O!Kartes Akadēmijas» [s:32820].

Pasaules hītu koncertā Saipo dziedāja brāļu Olsenu dziesmu «Wings of love», priekšnesums bija romantisks, zālē esošās meitenes gandrīz ģība no Saipo žilbinošā smaida, bet vislielāko pārsteigumu jaunietis sagādāja sava priekšesuma beigās. Nodziedot savu dziesmu, Saipo vēl uzkavējās uz skatuves, lai pavēstītu ko negaidītu. Viņš uzrunāja zālē esošo draudzeni Ievu un viņu bildināja. Pēc pāris neveikliem mulsuma brīžiem, Saipo draudzene pieņēma bildinājumu, klusu nočukstot tik gaidīto vārdu «Jā».

Saipo nespēja novaldīt prieku un atzina, ka Ieva ir viņa īstā sieviete, ar kuru viņš vēlētos pavadīt kopā visu mūžu.

Žūrijas un zālē esošo viedoklis gan nebija tik viennozīmīgs. Daudzi priecājās un atzina, ka Saipo publiskais bildinājums bija kas ļoti romantisks, turpretī daudzi neatbalsta šādu attiecību publiskošanu – norādot, ka Saipo ķeras pie pēdējā salmiņa, lai iežēlinātu skatītāju sirdis un pēc iespējas ilgāk noturētos šovā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu