Žaklīna atradusi liktenīgo vīrieti?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vēl nesen režisore Žaklīna Cinovska uzņēmēju Aldi Dzirkali saukusi par savu pavadoni, taču nupat abus vienojot kas vairāk par draudzīgām jūtām, vēsta nedēļas žurnāls «Privātā Dzīve».

Uz «Radio SWH» 17 jubilejas svinībām režisore Žaklīna Cinovska un «Stelpes minerālūdens» ražotnes SIA «Mežotne LDA» valdes priekšsēdētājs Aldis Dzirkalis ieradušies kopā. Pāris pasākumu manāmi nokavējis: «Lija lietus, tāpēc sākām sestdienas izklaides jau citā vietā,» attaisnojusies Žaklīna.

Uz «PDz» jautājumu, vai abus vieno stabilas jūtas, Žaklīna atbildējusi: «Stabilas? Kas mūsdienās ir stabils...», tomēr koķeti atzinusi, ka laimīgie mirkļus neskaita.

Žaklīna šobrīd atpūšoties, lai ar pilnu atdevi varētu pabeigt seriāla «Prāts vai instinkts» otrās daļas filmēšanu.

Pirmo reizi Žaklīna un Aldis sabiedrībā kopā parādījušies «Stila un modes» balvas pasniegšanas ceremonijā, šā gada martā. Toreiz Žaklīna sacījusi, ka Aldis esot tikai pavadonis, vēsta «PDz». «Radio SWH» jubilejas ballītē situācija jau krasi mainījusies - abi kopā iemalkojuši dzērienus, veltījuši viens otram mīļuma pilnus skatienus un no pasākuma projām devušies roku rokā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu