Mežā atrod bērna galvaskausu. Aiztur bērna māti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Tukuma novada Lestenes pagastā otrdien atrasts maza bērna galvaskauss un aizdomās par noziedzīgu nodarījumu aizturēta viņa māte, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Divus gadus vecā bērna galvaskauss atrasts mežā, aptuveni 300 metru attālumā no mājas. Policija pieļauj, ka galvaskauss mežā nav atradies pārāk ilgi.

Aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēta 1981. gadā dzimusi sieviete, kas ir bojā gājušā bērna māte.

Policija noskaidro notikušā apstākļus un kur atrodas pārējās bērna ķermeņa daļas.

Par notikušo sākts kriminālprocess par tādas personas apzinātu atstāšanu bez palīdzības, kura atrodas dzīvībai vai veselībai bīstamā stāvoklī un kurai nav iespējas saglabāt sevi mazgadības, vecuma, slimības vai savas nevarības dēļ, ja vainīgajam bijusi iespēja sniegt cietušajam palīdzību un bijis pienākums rūpēties par viņu vai arī vainīgais pats viņu nostādījis dzīvībai bīstamā stāvoklī.

Par šādu nodarījumu paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai arestu, vai piespiedu darbu, vai naudas sodu līdz četrdesmit minimālajām mēnešalgām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu