Rihards Lepers un Andris Bulis «Teātra Observatorijā» iestāda kokus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vislatvijas koku sēšanas dienā, 21.maijā, kas notika akcijas «Skābeklis» ietvaros, piedalījās arī «Teātra Observatorija» aktieri Rihards Lepers, Andris Bulis, Karīna Tatarinova, Vita Baļčunaite, Maksims Šahovičs un Olga Ostrovska. Viņi, uz observatorijas skatuves, izrādes «Ilgu tramvajs» dekorāciju fonā, iesēja vairākas egles un priedes.

«Šādas akcijas ir jārīko vairāk! Manuprāt, cilvēkiem pašiem vajadzētu rīkoties un iestādīt ne tikai koku, bet padomāt par to, kāda vide mums ir apkārt. Rūpēties par vidi - tam jābūt pašam par sevi saprotamam. Stādīsim kokus!» aicina Rihards Lepers.

Akcija «Skābeklis» ir uzsākts ar mērķi padarīt Latviju par vienu no viszaļākajām valstīm pasaulē. Lai to realizētu, katram Latvijas iedzīvotājam ir jāiesēj pa vienam kokam, kopā iestādot pavisam 2231503 kociņus. Vairāk informācijas par akciju pieejama: «skabeklis.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu