Policija un advokāti nerunīgi par pazudušā advokāta meklējumiem

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Valsts policijai jau četras dienas nav izdevies atrast Mucenieku apkārtnē mīklaini pazudušo advokātu Aināru Plataci.

Valsts policijas pārstāve Linda Neimane-Zobena aģentūrai BNS norādīja, ka policija veic nepieciešamās procesuālās darbības, lai pazudušo atrastu. Plašāku informāciju policijas pārstāve pagaidām nesniedz.

Nerunīgs par to, kādus meklēšanas pasākumus veic advokāti, ir arī Platača pārstāvētā biroja «Platacis un partneri» advokāts Aloizs Vaznis. «Mēs negribam ar saviem plāniem pagaidām dalīties,» aģentūrai BNS sacīja Vaznis.

Lai arī Platača kolēģi sola atlīdzību par informāciju, kas sekmētu pazudušā atrašanu, pagaidām neviens būtisku informāciju neesot sniedzis. Atlīdzības lielumu Vaznis neatklāja, tas būs atkarīgs no tā, cik vērtīga būs informācija.

Jau vēstīts, ka otrdien policijā saņemts iesniegums par Platača bezvēsts prombūtni. Pamatojoties uz to, Valsts policijas Kriminālizmeklēšanas pārvaldes Personu meklēšanas nodaļā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma panta par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību. Šajā pašā dienā Mucenieku rajonā policija atrada Platacim piederošo automašīnu «Mercedes Benz 500».

Policija kopā ar zemessargiem pārmeklēja Mucenieku apkārtni, taču bez rezultātiem.

Zvērinātu advokātu padomes priekšsēdētāja vietniece Guna Kaminska advokāta Aināra Platača pazušanu saista ar viņa profesionālo darbību. Vaznis pieļauj, ka kolēģis kļuvis par nozieguma upuri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu