Voins: Platacim draudējušas sabiedrībā zināmas personas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Valsts policijas šefs Valdis Voins atklāj, ka bezvēsts pazudušajam advokātam Aināram Platacim savulaik draudējušas sabiedrībā zināmas personas. «Tie ir cilvēki, kas sabiedrībā ir zināmi. Par tiem [cilvēkiem] raksta mediji,» tā norāda policijas vadītājs.

Savulaik Platacis jau vērsies policijā ar iesniegumu par viņam izteiktiem draudiem. Valsts policijas šefs atklāj, ka tolaik viņam draudus izteikušas sabiedrībā zināmas personas. «Ir vairāki cilvēki, kas izteikuši draudus saistībā ar Platača profesionālo darbību,» sarunā Latvijas Radio sacīja Voins.

Viņš gan negribēja atklāt, kas tie bijuši par cilvēkiem, kuri izteikuši draudus advokātam.

Vienlaikus Voins sarunā sacīja, ka cilvēki bieži atsakās no apsardzes pat tad, ja izteikti nopietni draudi. «Ja ir reāli draudi, policija pieņem mērus. Tomēr bieži cilvēki atsakās no policijas klātbūtnes,» – tā policijas šefs.

Patlaban likumsargi sliecas domāt, ka pret advokātu pastrādāts noziegums, tomēr citas versijas pilnībā netiek atmestas. «Mēs joprojām meklējam aculieciniekus. Cilvēki līdz šim bijuši atsaucīgi, tomēr sniegtās ziņas nav bijušas izšķirošas,» sacīja Voins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu