Platača pazušanu saista arī ar problēmām privātajā dzīvē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins sola, ka pazudušā advokāta Aināra Platača lietā rezultāti būs, turklāt policija nav izslēgusi versiju, ka Platacis joprojām ir dzīvs.

Policija vairs kā par prioritāro versiju neuzskata, ka Platača pazušana ir saistīta ar viņa profesionālo darbību. Policija šobrīd pieļauj, ka Platača pazušana varētu būt saistīta ar viņa privāto dzīvi, intervijā telekompānijas LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja Voins.

Jautāts, ko tieši tas nozīmē, viņš atklāja, ka Platacim varēja būt problēmas privātajā dzīvē, taču šī sfēra ir pietiekami noslēgta.

Tāpat policija vairs neuzskata, ka Platacis pats kaut kur varētu būt aizbraucis vai noslēpies, lai gan šī versija pilnībā nav atmesta.

Lai gan policija ir gandrīz pārliecināta, ka pret Plataci pastrādāta vardarbība, jo laiks ir pagājis pietiekami ilgs un nav pamata citādāk uzskatīt, tomēr nav atmesta cerība, ka viņš joprojām ir dzīvs. Taču tam nav gūts apstiprinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu