Gerhards par «Latvenergo» lietu: apsūdzības ir baismīgas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Satiksmes ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK) pauž sašutumu par uzņēmuma «Latvenergo» lietu sakot, ka tas ir nopietns nodarījums uzņēmumam. «Jā, tas bija pārsteigums. Apsūdzības, manuprāt, ir baismīgas,» piektdien Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» sacīja Gerhards.

Gerhards norāda, ka «Latvenergo» līdz šim ir strādājis sekmīgi - uzņēmums uzlabojis savu tēlu. Viņš uzsvēra, ka «Latvenergo» ir ļoti daudz darījis, tāpēc uzskata, ka šis nopietns nodarījums.

Tāpat ministrs uzskata, šī gadījuma dēļ sabiedrība ir cietusi divreiz: galvenokārt sabiedrība cieš kā elektrības patērētāji. Savukārt valsts cietusi kā uzņēmuma kapitāldaļu turētājs.

Gerhards norāda, ka lieta ir ļoti rūpīgi jāizmeklē. «Apsveicama ir Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbība. Kā viņi paši saka – piegāja ar radošu pieeju. Labi, ka ir tādas organizācijās kā KNAB, kas to pamana,» piebilda Gerhards.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu