Advokāts Platacis, visticamāk, vairs neesot dzīvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ja iepriekš Valsts policijas šefs Valdis Voins atklāja, ka policijai joprojām ir cerības, ka pirms mēneša pazudušais advokāts Ainārs Platacis varētu vēl būt dzīvs, tagad viņš uzskata, ka visdrīzāk, vīrietis vairs nav dzīvs.

Intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» viņš stāsta, ka sākumā bijuši liecinieki, kas it kā advokātu bija redzējuši iegriežamies mājā un pēc īsa brītiņa viņš esot aizbraucis, taču vēlāk izrādījies, ka tā nav bijusi advokāta automašīna.

«Mūsu rīcībā ir visi iespējamie videokameru ieraksti, kuros varētu būt redzama Platača automašīna,» uzsver policijas priekšnieks.

Tāpat šobrīd eksperti pēta Platača automašīnas datorā palikušos ierakstus, lai noskaidrotu, kur pazušanas dienā advokāts braucis, cik reižu un kur spēkrats ir apstājies.

Voins arī stāsta, ka ir vairāki cilvēki, kuriem varētu būt motīvs Plataci iznīcināt un kuri jau paši rakstveidā tagad mēģina paust, ka viņiem ar Platača pazušanu nav nekāda sakara.

«Līdzīgu lietu izmeklēšanā policijai ir labas iestrādes, notiek rūpīga izmeklēšana, jāpagaida, kāds būs rezultāts,» viņš noteic.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu