«Latvenergo» darbinieki vēstulē Zatleram bažījas par uzņēmuma apmelošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Kārkliņš/LETA

Uzņēmuma «Latvenergo» darbinieki, nozares uzņēmumu asociāciju un arodbiedrību pārstāvji nosūtījuši vēstuli Valsts prezidentam Valdim Zatleram, kurā pauduši bažas, ka saistībā ar uzņēmuma vadības aizturēšanu cieš «Latvenergo» reputācija. Tāpat darbinieki uztraucas, ka uzņēmuma amatpersonas tiekot apmelotas.

Prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa portālam «Apollo» apstiprināja, ka šādu vēstuli Valsts prezidenta kanceleja saņēmusi pagājušajā piektdienā.

Rassa pastāstīja, ka vēstulē tiek lūgts izvērtēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbību «Latvenergo» lietā. «Šajā gadījumā tiek lūgs vērtēt, vai KNAB rīkojies likumīgi,» – tā prezidenta preses sekretāre.

Uzņēmuma darbinieki lūguši prezidentu sasaukt Nacionālās drošības komitejas sēdi, ar kuru, visticamāk, bija domājuši Nacionālās drošības padomes (NDP) sēdi.«NDP netiek vērtētas lietas, par kurām sākts kriminālprocess, tāpēc vēstule tiks nosūtīta pēc piekritības Ģenerālprokuratūrai,» apstāstīja Rassa.

Pagājušajā nedēļā Zatlers tikās ar ekonomikas ministru Atri Kamparu (JL). Abas amatpersonas cita starpā pārrunāja arī «Latvenergo» lietu. Tomēr nekādas īpašas tikšanās vai pārrunas prezidentam nav plānotas, kas būtu saistāmas ar «Latvenergo» vadības aizturēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu