Policijai ir informācija Platača lietā, pie tās strādā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Policija šobrīd strādā pie informācijas, kas papildus nākusi pazudušā advokāta Aināra Platača lietā. Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins arī atzīst, ka daļa no saņemtās informācijas neatbilst patiesībai.

Intervijā Latvijas Radio Voins stāstīja, ka ir izkristalizējušies vairāki virzieni, pie kuriem izmeklētāji strādā, tāpat tiek strādāts ar konkrētām cilvēku grupām un personām.

Viņš informēja, ka policijai ir daudz darba, lai noskaidrotu to virzienu, kurš ir galvenais. «Policijai ir informācija un mēs pie tā strādājam,» lakonisks bija policijas šefs. Plašāk gan viņš atteicās paskaidrot, skaidrojot to ar izmeklēšanas interesēm.

Lai gan sabiedrībā, iespējams, rodas iespaids, ka policija Platača lietas izmeklēšanā ir bezspēcīga, tā nebūt nav. Šādu noziegumu izmeklēšana ir ilgstoša, skaidroja Voins. Rezultāti var parādīties gan pēc vairāku gadu darba, gan arī pēkšņi.

«Nav pamata uzskatīt, ka esam tādā stāvolī, ka nav cerību virzīties tālāk,» viņš sacīja.

Jautāts, vai tiešām tā var notikt, ka cilvēks pēkšņi pazūd bez pēdām, Voins skaidroja, ka tā var notikt, ja ir rūpīgi sagatavots šāds noziegums. Taču nekas nekur nepaliek bez pēdām, viņš piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu