Foto: Apollo

Labdien! Esmu meitene un man ir neliela problēma ar draudzeni. Viņa ir sākusi internetā veidot viltus profilus, sarakstoties ar nepazīstamiem cilvēkiem kādas slavenības vārdā. Es zinu, ka tādas lietas notiek ļoti bieži un tomēr - sakiet lūdzu, vai uzdodoties internetā par kādu Latvijas slavenību, par to draud kaut kāds sods? Jo es nekad neesmu dzirdējusi, ka kāds tiktu par to sodīts. Paldies.
 
Sveika! Protams, vajadzētu pārliecināt draudzeni to nedarīt, jo patiesībā ar šādu rīcību viņa nodara pāri daudziem cilvēkiem – gan konkrētajai slavenībai, gan tiem, kas ar viņu sarakstās. Attiecīgi sekas šādai sarakstei var būt ļoti nepatīkamas un, ja nav dzirdēts, ka kāds tiktu sodīts par viltus profilu veidošanu, tad, ļoti iespējams, šādas darbības sekas gan vienā mirklī var kļūt par likumpārkāpumu.
 
Turklāt, pati sarakstīšanās ar nepazīstamiem cilvēkiem nav nekāda labā lieta, jo nekad jau nevar zināt šī cilvēka nolūkus. Un, ja nu viņš uzzina rakstītājas patieso identitāti?
Visdrīzāk, atklājot, ka tava draudzene «izklaidējas» radot pazīstamu cilvēku viltus profilus, šie profili tiks dzēsti, tomēr sekas prognozēt var tikai tad, ja ir zināms, kas īsti ir «sastrādāts»...
 
Tāpēc labāk centies pārliecināt draudzeni to nedarīt. Var jau atrast arī citu izklaides veidus. Un, ja ļoti gribas būt slavenaīgbai, to enerģiju, kas tiek ieguldīta viltus profilu veidošanā var patērēt daudz lietderīgai – strādāt, lai pati dienās kļutu par slavenību:)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp