Policija: ja pret Plataci pastrādāts noziegums, to darījuši ekstraklases noziedznieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Lai arī policija turpina pārbaudīt vairākas versijas saistībā ar advokāta Aināra Platača pazušanu, policisti joprojām pieļauj divas galvenās - profesionālo un personīgo, vēstī laikraksts «Telegraf». Valsts policijas Kriminālizmeklēšanas pārvaldes Personu meklēšanas nodaļas priekšnieks Ruslans Dervans intervijā laikrakstam norādīja, ka gadījumā, ja pret Plataci pastrādāts noziegums, to, visticamāk, darījuši «ekstraklases noziedznieki».

Izmeklēšanas interesēs Dervans «Telegrafam» neatklāja sīkākas detaļas, kas policijai tapušas zināmas izmeklēšanas gaitā.

Izrādās, Platača automašīna «Mercedes», kura tika atrasta Muceniekos, it kā ar nodomu pamesta garnadžiem - auto nebija aizslēgts, bet atslēgas atradās mašīnā. Dervans intervijā laikrakstam pieļāva, ka Platacis ir nolaupīts vai nogalināts. Viņaprāt, noziedznieki varētu būt cerējuši, ka šādā veidā auto kāds noteikti nozags.

«Apollo» jau vēstīja, ka policijā iesniegums par Platača bezvēsts pazušanu saņemts 25.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu