Līdz «Stipro Skrējienam 2» atlikušas vēl tikai četras dienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa «333» trasē norisināsies «Stipro Skrējiens 2». Organizatori ir izbūvējuši jaunus un grūtākus šķēršļus, sarežģījuši jau esošos, tāpēc vieta jaunajai devīzei – vēl skarbāk!

Vēl visu nedēļu, kā arī sacensību dienā varēs pieteikties trijās kategorijās – sieviešu, vīriešu un komandu skrējienā. Šobrīd jau pieteikušies ap 600 skrējēju, kas izmantoja nedaudz lētāku pieteikšanos. Organizatori joprojām dod iespēju pirmā skrējiena dalībniekiem startēt bez maksas, ja vien viņi piesaista 3 jaunus draugus vai paziņas kā skrējiena dalībniekus.

«Šanhaja», «Berlīnes mūris», «Rudens muklājs», «Žana Kloda stilā», «Golgāta», «Putu tunelis» un «Šķīstītava» – tie ir tikai daži no 29 šķēršļu nosaukumiiem. Lai skrējēju iztēle darbotos pilnvērtīgi, te būs dažu šķēršļu apraksts:

  • «Žana Kloda stilā» - kāpšana kraujā pa nostieptu sauskravu pārkraušanas tīklu. Dažās filmās Žans Klods to veica diezgan meistarīgi (vai tiešām bija kaskadieris?).
  • «Barbosa kross» - skrējiens dūmu pilnā bērzu birzītē. Galvenais nesaskrieties ar koku…
  • «Vai dies’–smeļas mutē» - apmēram pusotru metru dziļas  un 15 metrus garas tranšejas ar ūdeni, pārsegtas ar baļķiem, ik pēc metra logs uz sauli.
  • «Sapiera sprints» - jāsteidzas, bet nedrīkst galvu pacelt virs ierakumiem. 3 metrus platā, 10 metrus garā un vien 50 centimetru augstā tunelī maksimāli ātri jālien uz vēdera. Jo ilgāk šeit pavadām, jo vairāk rudens dubļi mūs saldē.
  • «Putu tunelis» - trīs metrus garš tunelis piepildīts ar putām tā vien gaida, lai dalībnieks tajā apmaldītos...

ŠEIT

Organizatori izaicina arī Latvijas novadus! Būs komandu kopvērtējums gan uzņēmumiem, gan novadiem, būs balvas daudzās kategorijās.

Stipro skrējienu 2 organizē biedrība «Par stipru Latviju!», kas organizējusi arī Ginesa rekorda 24h stafetes skrējienu Daugavas stadionā, Latvijas spēkavīru čempionātu, «Vella kalpi Vella Cinevilā» u.c. sportiskus un izklaides pasākumus.

Vairāk informācijas - mājaslapā «parstipru.lv».
 
Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa «333» trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

Par stipru Latviju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu