Advokāts Platacis nav atrasts. Atlīdzības izsludināšana par informāciju nav devusi rezultātus

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Valsts policijai (VP) joprojām nav izdevies atrast kopš maija pazudušo advokātu Aināru Plataci, arī viņa kolēģi pagaidām noderīgu informāciju nav saņēmuši.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa aģentūrai BNS teica, ka šajā lietā presei publiskojamu jaunumu pagaidām nav.

Lai arī advokāta kolēģi bija solījuši atlīdzību par vērtīgu informāciju advokāta atrašanā, pagaidām šāda noderīga informācija nav saņemta, aģentūrai BNS atzina Platača pārstāvētā biroja «Platacis un partneri» advokāts Aloizs Vaznis.

Platača kolēģi joprojām nav saņēmuši atbildi no Ģenerālprokuratūras, kurai lūgts atjaunot procesu lietā, kas savulaik tika izbeigta. Šī lieta savulaik bija ierosināta par Platacim norādītajiem draudiem. Vaznis gan domā, ka likumsargi procesu atjaunošot.

25.maijā policijā saņemts iesniegums par Platača bezvēsts prombūtni. Šajā pašā dienā Mucenieku rajonā policija atrada Platacim piederošo automašīnu «Mercedes Benz 500».

Valsts policija sliecas uzskatīt, ka pret advokātu Plataci pastrādāts noziegums, un pašlaik versija, ka viņš varētu slēpties, netiek uzskatīta par prioritāru. Cerēt, ka Platacis joprojām ir dzīvs, vairs nevar, tomēr policija ir pārliecināta, ka noziegums agrāk vai vēlāk tiks atklāts, nesen paziņoja iekšlietu ministre Linda Mūrniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu