«Stipro Skrējiena» trase top pilnā sparā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tikai mazliet atlicis līdz «Stipro Skrējiena» startam. 18.septembrī trasē «333» plkst. 13.00 tiks dots starta šāviens un trasē atkal dosies skrējēji, kuri gribēs pārbaudīt savu spēku, izturību un arī drosmi. 

Organizatori jau vairākas dienas sacensību norises vietā veido jaunos un pilnveido jau pirmajā skrējienā pārbaudītos šķēršļus. Kopumā dalībniekiem būs jāveic 29 šķēršļi. «Baigais Sems» - 200 m ieskrējiens pirms «Šanhajas». «Krinner virāža» - skrējiens pa stāvu un slīpu nogāzi. «Laskana siena» - Aptuveni 1,5m un 2m augstas sienas viena aiz otras. Tā tas turpināsies visu 6 km garumā. «ZZS Gaiziņš», «Mamma Daba Sanatorija», «Travelnews.lv ierakumi», «Līvu Alus ezers», «Apollo.lv kosmosa kuģis», «Visitlatvia.lv kāpiens», «Ciemos pie draugiem.lv», «Rexona ruļļi», «Radio SWH» šķērslis «Tu man virsū negrūdīsies», «1188 putu tunelis», «Sportland kalns», «Ezeri.lv šķīstītava», u.t.t.. Šķēršļi ir ļoti dažādi, kas padodas vienam, var nepadoties otram. Palīdziet citiem, ja redzat, ka iet grūti, un arī jūs saņemsiet palīdzību, kad tas būs nepieciešams. Stiprs cilvēks ir labsirdīgs cilvēks! 
 
Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa «333» trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas). Organizatori vērš uzmanību, ka drīz atkal mainīsies dalības maksu lielums. 

Vairāk informācijas - mājas lapā «parstipru.lv» un «radioswh.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu