Perisai Hiltonei neļauj iebraukt Japānā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Amerikāņu ballīšu karaliene Perisa Hiltone saskārusies ar kārtējām uzdzīves radītajām nepatikšanām - par kokaīna glabāšanu notiesātajai slavenībai trešdien liegta atļauja iebraukt Japānā.

29 gadus vecajai viesnīcu tīkla «Hilton» mantiniecei Tokijā bija paredzēts piedalīties preses konferencē, prezentējot savu jauno modes apģērbu kolekciju un smaržas, tomēr viņa netika tālāk par lidostu.

«Es dodos mājās, un es ceru atgriezties Japānā nākotnē,» smaidot Hiltone sacīja reportieriem Tokijas lidostā.

Kā norādīja kāds Japānas imigrācijas dienesta pārstāvis, lēmums neļaut Hiltonei iebraukt valstī tika pieņemts pēc vairāku stundu nopratināšanas.

Japānā ir ļoti strikti imigrācijas likumi, kas liedz valstī iebraukt personām, kas notiesātas par ar narkotikām saistītiem pārkāpumiem, lai gan reizēm tiek pieļauti izņēmumi. 2002.gadā Japāna neļāva iebraukt argentīniešu futbolistam Djego Maradonam, taču galu galā viņam izsniedza 30 dienu vīzu. Arī grupa «Rolling Stones» gadiem ilgi nevarēja saņemt iebraukšanas atļauju, taču galu galā tā tika piešķirta. 1980.gadā grupas «The Beatles» bijušais dalībnieks Pols Makartnijs tika arestēts Naritas lidostā par marihuānas glabāšanu un izraidīts no valsts, neraugoties uz plānoto koncertu.

Kā ziņots iepriekš, pirmdien Lasvegasas tiesa piesprieda Hiltonei naudas sodu 2000 ASV dolāru (1074 latu) apmērā, kā arī 200 stundas sabiedrisko darbu par narkotiku glabāšanu un policijas darba traucēšanu. Viņai piespriests arī gadu ilgs nosacīts cietumsods, un jaunu arestu gadījumā viņai nāksies izciest to ieslodzījuma vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu