«Mercedes GP» noliedz ultimāta uzstādīšanu Šūmaheram

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komanda «Mercedes GP» šodien noraidīja, ka būtu izteikuši ultimātu septiņkārtējam pasaules čempionam Mihaelam Šūmaheram.

Kā ziņots, ceturtdien laikraksts «Bild» vēstīja, ka «Mercedes GP» draud pārtraukt līgumu ar vācieti, ja viņš nākamajā sezonā neuzlabos sniegumu.

«Šī informācija ir izvilkta ārpus konteksta. Protams, ka nav nekāda ultimāta,» pastāstīja komandas direktors Norbers Haugs.

Jau vēstīts, ka 41 gadu vecais Šūmahers savu pēdējo pasaules čempiona titulu izcīnīja 2004. gadā, bet šogad atsāka karjeru, atgriežoties sacensībās. Tomēr pašlaik viņš pasaules čempionāta kopvērtējumā ieņem tikai desmito vietu.

Šajā nedēļas nogalē risinās F-1 čempionāta 16. posms - Japānas «Grand Prix». Šūmahers šodien pirmajos divos brīvajos treniņbraucienos sasniedza astoto labāko laiku.

«Mihaels atkal parādīja savu meistarību Japānas «Grand Prix» pirmajos brīvajos treniņbraucienos,» norāda Haugs.

Kā ziņots, nenosaucot savus avotus, «Bild» vēstīja, ka Šūmaheram uzstādīts ultimāts 2011. gada sezonā uzlabot savu sniegumu, pretējā gadījumā komanda pārtrauks trīs gadu līgumu jau pēc diviem gadiem.

«Mēs vēl joprojām esam saliedēta komanda. Es uzskatu, ka Šūmahers ir tikpat labs, ja ne pat labāks braucējs kā iepriekš. Viņš ir atpūties un koncentrējies. Mēs esam apmierināti ar viņa ieguldīto darbu,» piebilda Haugs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu