Masaļska konkurents Birjukovs - KHL nedēļas labākais vārtsargs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par KHL aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu atzīts Hantimansijskas «Jugra» hokejists Mihails Birjukovs, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Pagājušajā nedēļā Birjukovs sargāja «Jugra» vārtus trīs spēlēs, no kurām divās tika izcīnītas uzvaras pamatlaikā, bet vienā - pēcspēles metienu sērijā. Vidēji mačā viņš ielaida tikai 1,62 ripas un atvairīja 93,7% pretinieku metienu.

Atgādinām, ka «Jugra» komandā spēlē arī Latvijas izlases pamatvārtsargs Edgars Masaļskis, kurš šosezon aizvadījis četras spēles, vidēji mačā ielaižot 3,73 ripas un atvairot 85,4% metienu.

Par labāko nedēļas aizsargu atzīts Maksims Solovjovs (Maskavas «Dinamo»), kurš trīs spēlēs guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Par labāko uzbrucēju nosaukts norvēģis Patriks Toresens (Ufas «Salavat Julajev»), kura rēķinā trīs mačos ir četri gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Bet labākā nedēļas debitanta tituls pienākas Magņitogorskas «Metallurg» uzbrucējam Pāvelam Zdunovam, kuram trīs spēlēs viena piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu