Pauls, Koens un Lepers satiekas jaunajā koncertizrādē «Tas ir laiks...»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

 Pavisam drīz, jau novembra sākumā, Latvijas teātra cienītāju vērtējumam tiks piedāvāta jauna koncertizrāde «Tas ir laiks», Raimonds Pauls, Leonards Koens un Rihards Lepers vienotā skanējumā. Prezentācija notika ceturtdien, 28.oktobrī, - ic «Sky&More». 

Tas ir stāsts par nostaļģiju, ilgām, cilvēku savstarpējām attiecībām, taču galvenokārt par mīlestības spēku. Stāstnieka lomā iejuties aktieris Rihards Lepers, kura melodiskā, samtainā balss neatstāj vienaldzīgu nevienu.

Koncertizrāde sastāv no divu komponistu – Raimonda Paula un Leonarda Koena - dziesmām un kādu patiesu stāstu par divu cilvēku attiecībām.

Ideja apvienot vienā koncertuzvedumā savas un kanādiešu kolēģa, pazīstamā dzejnieka, rakstnieka, dziedātāja un dziesmu autora Leonarda Koena dziesmas radusies Raimondam Paulam, kad viņš dzirdēja dziedam jauno aktieri Rihardu Leperu.

Rihards Lepers: «Ja kaut ko piedāvā Raimonds Pauls, nav laika domāt, ir jāpiekrīt. Tā ir Dieva dāvana, ka man ir uzticēts kaut kas tāds.»

Rihards Rubenis, ic «Sky&More» direktors: «Iespēju robežās cenšamies sniegt savu atbalstu kultūras pasākumiem. Manuprāt, ir ļoti būtiski, atbalstīt tieši šo sfēru, kas cilvēkiem sniedz dvēselisku baudījumu. Mūzika un māksla ļauj kaut uz neilgu brīdi izrauties no realitātes skavām un doties uz citu pasauli, kuru mums uzbur mākslinieki.«

Koncertizrādes «Tas ir laiks...» pirmizrāde notiks 5.novembrī Teātra Observatorijā, Rīgas Kongresu nama telpās, Kr. Valdemāra ielā 5 (ieeja no Kr.Valdemāra ielas puses), lejasstāva kafejnīcā. Tāpat izrādi būs iespējams redzēt arī 6.novembrī, kā arī 13. un 14.decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu