Sākusies biļešu tirdzniecība uz grupas «Roxette» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

15.novembrī visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās un internetā sākusies biļešu tirdzniecība uz zviedru dueta «Roxette» koncertu, kas notiks 2011.gada 16.martā hallē «Arēna Rīga».

Grupa «Roxette», kuras sastāvā ir Marija Fredriksone un Pērs Gesle, ir viena no populārākajām astoņdesmito gadu beigu - deviņdesmito gadu grupām, kas sasniegusi galvu reibinošus panākumus un pārdevusi vairāk kā 70 miljonus ierakstu. Dziesmas «The Look», «Listen To Your Heart», «It Must Have Been Love», «Joyride», «How Do You Do», «Sleeping In My Car», «Crash! Boom! Bang!» un daudzas citas sasniegušas hitparāžu augstākās virsotnes neskaitāmās valstīs un joprojām bieži tiek atskaņotas radiostacijās visā pasaulē. Grupa Rīgā ieradīsies savas pasaules koncertturnejas laikā, un šis būs pirmais grupas koncerts Latvijā.

Akcijas laikā pirmās 1000 stāvvietu biļetes, kā arī sēdvietu biļetes vairākos sektoros līdz 1.decembrim būs iespējams iegādāties par Ls 20, vēlāk tās kļūs dārgākas. Pārējo sēdvietu cenas ir no Ls 25 līdz Ls 35.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu