Veltspilī un Liepājā noslēgsies Igo koncertprogramma «Uguns»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Sakarā ar skatītāju milzīgo interesi ,4.decembrī, plkst..22.00, Igo kopā ar savu pavadošo grupu ar īpašu PAPILDKONCERTU viesosies Liepājas OH Rožu zālē, priecējot klausītājus ar savas jaunās koncertprogrammas «Uguns» dziesmām un arī sen nedzirdētiem, bet labi zināmiem skaņdarbiem no iepriekšējo gadu repertuāra. Kā īpašie viesi uzstāsies pianists un komponists Jānis Strazds, saksafonists Zintis Žvarts .
 
Savukāt 3.decembrī, plkst.19.00 Igo «Uguns» iedegsies Ventspils jaunrades namā..

Koncerti patiešām solās būt īpaši, jo Igo jauno veikumu jau novērtējuši klausītāji koncertos citās Latvijas pilsētās, atzīstot, ka mūziķim jaunajā programmā izdevies tvert plašu emociju gammu, kas gan liek aizdomāties, gan emocionāli uzrunā ikkatru. Turklāt katra uzstāšanās ir savādāka, katru «Uguns» koncertu padarot unikālu un neatkārtojamu.

Atšķirībā no daudziem iepriekšējo gadu Igo koncertiem, «Uguns» turnejas koncertu pirmajā daļā skan dziesmas, kurām visu vārdu autors ir pats Igo, līdz ar to tas jūtami ietekmē izpildījumu. Daudziem klausītājiem tas šķitis īpaši personisks un iedvesmojošs. Turklāt, šķiet, Igo nemaz nav nepieciešama ne pavadošā grupa, ne liels šovs, lai trāpīgi uzrunātu klausītājus un atstātu neizdzēšamu iespaidu ar savu dziedājumu vien.

Koncertprogrammas «Uguns» pamatā ir Jāņa Strazda mūzika un Igo dzeja. Visi programmas skaņdarbi veltīti uguns tēmai un šīs stihijas dažādām izpausmēm.

Savukārt koncerta otrajā daļā skanēs skaņdarbi no Igo iepriekšējo gadu veikumiem, tostarp arī labi zināmas un publikas iemīļotas kompozīcijas. 

Koncertā varēs iegādāties Igo koncertprogrammas «Uguns» albumu kompaktdiska formātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu