Kirkorovs «rozā jaciņas sindromu» ārstē Izraēlas <i>nervu klīnikā</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Filips Kirkorovs, kura agresijas lēkmi burtiski uz savas ādas «izbaudīja» «Zelta gramofona» režisore, devies uz Telavivu, lai veiktu savas garīgās veselības pārbaudes.

Sākotnēji režisores piekaušanu Filips noliedza, sakot ka tie ir izdomājumi, taču aculiecinieku stāsti lika atklāt patiesību. Kirkorovs beigu beigās atzina savu vainu un sūkstījās, ka viņam vajadzīga ārstēšanās, lai cīnītos ar savām agresijas lēkmēm.

Videomateriālā komentētājs min arī citus gadījumus, kad pēc nesavaldības lēkmēm Kirkorovam zūd atmiņa, taču tā mēdzot atgriezties, kad piedraud ar tiesu darbiem. Īpašu uzmanību savai nesavaldībai Kirkorovs pievērsa 2004. gadā, kad rupjiem vārdiem izdzina no preses konferences kādu žurnālisti, kas interesējās par Kirkorova plaģiātiem un dziedāšanu zem fonogrammas. Tā kā Filips toreiz minēja, ka viņu tracinot žurnālistes rozā jaciņa, tad šīs agresijas lēkmes Krievijā sabiedrībā nodēvētas par «rozā jaciņas sindromu». Citā video dokumentēts, kā Filipa fane saņem sitienu pa seju pēc tam, kad viņas mestais ziedu pušķis trāpījis estrādes zvaigznei.

Zemāk atrodamajā video rullītī ir aculiecinieka video, kurā Kirkorovs redzams Telavivā. Dziedātājs Izraēlas galvaspilsētā meklējis profesionāļu palīdzību. Atrodoties klīnikā, Kirkorovs piekritis intervijai raidījumam «Lai runā». Pārraidē Filips lējis gaužas asaras un nožēlojis izdarīto, kā arī atklājis, ka viņam ir milzīgs kauns.

Portāls «lifenews.ru» vēsta, ka psihiatri, izanalizējot interviju, jau paspējuši to nosaukt par lielisku aktierspēli - Filips esot īsts profesionālis.

Savukārt daudzas Krievijas estrādes zvaigznes nosoda Kirkorovu un atklāj, ka viņa uzvedība jau sen bijusi pārāk uzpūtīga un nesavaldīga. 

Prese, aizturētu elpu, protams, gaidīja primadonnas Allas Pugačovas komentāru. Kaut arī Allas un Filipa nesaskaņas pēc laulību šķiršanas bija acīmredzamas, šķiet, ka viņa tomēr atbalsta Filipu, jo, uz jautājumu par Filipa «problēmām ar galvu», Alla Borisovna atbild: «Ziniet ko.. Es jau jums pateiktu, bet es neesmu Kirkorovs.» Domājams Allai bija padomā, kāds necenzēts izteiciens no Filipa «rozā jaciņas incidenta».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu