Lietas, kas palīdz notievēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Pareiza uztura programmas ievērošana un fiziskās aktivitātes ir neatsverams priekšnoteikums, lai tievējot tiktu gūti panākumi. Tomēr laikā, kad organismam jāpiedzīvo lielas pārmaiņas, līdz tievētājs pilnībā veco dzīves stilu nomaina pret jaunu, liels atbalsts organismam ir dažādas ķermeņa procedūras. Tās ne tikai palīdz nodrošināt pastāvīgu svara zudumu un iegūt pārliecību, ka varu visu kontrolēt, bet arī sniedz labsajūtu un relaksāciju.

Ķermeņa procedūras palīdz iekustināt tauku masas samazināšanu, aktivizēt vielmaiņu un izvadīt uzkrātos sārņus, kas gadu laikā izgulsnējušies tauku šūnās.

Tievēšanas atbalstam ieteicamas dažāda veida masāžas, tajā skaitā pretcelulīta, vēdera un limfodrenējošās masāžas, zemūdens masāža, īpaši, ja tajā tiek izmantotas arī ēteriskās eļļas, kas veicina vielmaiņu un tauku sadedzināšanu, dažādas ķermeņa ietīšanas, pirts rituāli, iedarbīgas ir arī dažāda veida aparātu procedūras, piemēram TriActiv procedūra u.c.

Klīnikas Premium Medical masiere un aromspeciāliste Egija Zelbere uzsver komplekas pieejas nozīmi arī tievēšanas procedūru izvēlē: «Jebkura, arī tievēšanas atbalsta masāža, jāsāk ar ādas pīlingu, jo jau šajā posmā var daudz panākt – iekustināt organismu aktīvākām darbībām. Ja pielieto arompīlingu, tad tā iedarbība turpinās līdz pat 3 dienām, uzlabojot asinsriti, izdzenājot taukšūnas, ļauj turpmākajām procedūrām labāk iedarboties. Arī masāžas eļļai izvēloties piemērotākās  ēterisko eļļu piedevas, jau var panākt lielu efektu – mazināt tūskas, nostiprināt ādu, panākt liftinga un lipolīzes efektu».

Egija Zelbere kā iedarbīgākās nosauc pretcelulīta masāžu ar silikona cimdiņu, kas, piemēram, Francijā esot Top 1 masāžu izvēlē. Pretcelulīta masāža, izmantojot alvejas gelu, ir īpaši iedarbīga problēmzonās. Tāpat Egijasprāt labu tievinošu efektu var panākt ar limfodrenējošu vēdera masāžu, kas uzlabo vēdera priekšējās sienas tonusu, veicina toksīnu un šlakvielu izvadīšanu. Šīs masāžas laikā tiek aktivizēta asinscirkulācija jostas un krustu zonās, līdz ar to mazinās smaguma sajūta kājās, mazinās tūskas gan kājās, gan ap vidukli jeb tā saucamās riepas rajonā. Aktivizējas kuņģa un zarnu darbība, tiek veicināta vielmaiņa, organisma pašattīrīšanās mehānismi. Pēc masāžas kursa cilvēkiem noregulējas ēstgriba, vairs nav negausīgas pārēšanās kāre un nepiepildāmā vēdera sajūtas. Šo masāžu var pielietot arī tajos brīžos, kad svara samazināšanas laikā, svars ir apstājies un vairākas nedēļas nekustās ne no vietas.

Ar zemūdens masāžu, izmantojot ēteriskās eļļas iespējams ar divkāršu spēku iedarboties uz problēmzonās uzkrāto tauku slānīti, jo gan ūdens, gan ēteriskās eļļas dara savu darbu - aktivizē vielmaiņu, šķīdina taukus un atjauno šūnas, palīdz izvadīt toksīnus un šlakvielas, veicina tauku šūnu šķelšanos, mazina tūsku, tonizē ādu un stimulē imunitāti. Turklāt, aromātiskās eļļas iedarbojas ne tikai fiziskajā līmenī, bet arī palīdz atgūt garīgo līdzsvaru un harmonizēt emocionālo stāvokli.

Par vienu no efektīvākajām  aparātu procedūrām Egija Zelbere nosauc Tri-Active sistēmu, kurā apvienotas 3 dažādas metodes, kas pastiprina viena otras radīto efektu. TriActiv masāža tiek izmantota cīņā ar šlakvielām organismā, dažādas izcelsmes tūskām, lieko svaru u.c. Šī trīskāršā iedarbība tonizē ādu un padara to elastīgāku, kā arī modelē harmonisku augumu. Pēc procedūrām āda atgūst krāšņumu, kļūst samtaina, gluda un starojoša. Egija Tri-Active procedūru īpaši iesaka izmantot siltākajos gadalaikos, jo ziemā aukstums var šķist arī nepatīkams.

lasīt šeit

Premium Medical

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu