<i>Gustavo</i> izsludina savu dziesmu remiksu konkursu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Izveido jaunu skanējumu kādai no albuma «Trešā elpa» dziesmām! No vasarā izdotā Gustavo albuma jaunradei tiek piedāvātas divas dziesmas: «Pilsētas portāls» un «Kur ir mana galodiņa». 

Remiksēšanai nepieciešamie materiāli lejupielādējami «remix.gustavo.lv». Jaunās dziesmu versijas iespējams veidot visdažādākajā stilistikā, obligāti izmantojot kādu no piedāvātajām akapellām. Darbus sūtiet līdz 4.februārim, izmantojot mājas lapu «remix.gustavo.lv».

Konkursā būs divi uzvarētāji; vienu izvēlēsies Gustavo, savukārt otru noteiks klausītāji, balsojot par sev tīkamāko kompozīciju. Noklausīties iesūtītās versijas iespējams konkursa mājas lapā «remix.gustavo.lv». Balsojums notiks līdz 10.februārim, bet rezultāti tiks paziņoti 11.februārī.

šeit

Akcijas laikā, pērkot Tuborg alus četrpaku, varēs iegūt unikālu kodu, ar kura palīdzību būs iespēja lejupielādēt ne tikai vienu no četriem jaunajiem Gustavo remiksiem, bet arī konkursa uzvarētāja piedāvāto versiju. Savukārt klausītāju simpātija iegūs specbalvu no «Adidas Originals».

Iedvesmojot potenciālos konkursa dalībniekus, Gustavo stāsta, kā tapusi dziesma «Panā’ ču!», kas veidota sadarbībā ar ilggadējo kolēģi R-vi. «Šajā dziesmā mēs piesaucam labu iznākumu. Un darām to, kā nu prazdami - R-viss ar viltu, turpretī es tam dzenos pakaļ un beigās šī skriešana pārtop par paļaušanos. Spriežot pēc ilustrācijas, abi piegājieni nenostrādā. Rezultātā esam kļūdījušies, un tas ir labi, jo no kļūdām taču mācās. Mēs vēl tikai apgūstam drosmi kļūdīties, jo to mums līdz šim neviens nav mācījis,» par dziesmas vēstījumu un ilustrāciju saka Gustavo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu