Parisas Hiltones draugs gaida spriedumu par noziegumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Parisas Hiltones draugs Sajs Vaits (Cy Waits) gaida, kad viņam piespriedīs sodu par kriminālnoziegumu un diviem augustā īstenotiem kriminālpārkāpumiem saistībā ar auto vadīšanu apreibinošo vielu ietekmē un narkotiku uzglabāšanu, vēstī «nydailynews.com».

Gandrīz piecus mēnešus pēc Parisas Hiltones un viņas drauga Saja aresta Lasvegasā, viņas vīrietis no jauna pastrādājies trīs noziegumus saistībā ar narkotikām.

Pirmo noziegumu Vaits pastrādāja, kad 27. augustā viņa vadīto transportlīdzekli apturēja policija, liekot izpildīt pārbaudes, lai noteiktu, vai viņš neatrodas apreibinošo vielu ietekmē. Veiktie pārbaudes testi apliecināja -  vīrietis lietojies narkotikas. Vēlāk viņš divas reizes tika apturēts vadot automašīnu apreibinošo vielu ietekmē un viņa transportlīdzeklī tika atrastas narkotikas.

Drīzumā 35 gadus vecajam vīrietim būs jāatbild par pastrādātajiem noziegumiem.

Visos, iepriekš minētajos gadījumos, policistu atrastās narkotikas bija marihuāna. Policijas ziņojumā tika teikts, ka, pārmeklējot mašīnu, Vaitsa transportlīdzeklī tika atrasts tīstoklis ar baltā papīra sainītī ietītām marihuānas lapām.

Lasvegasas avīze apstiprināja, ka Vaitsam veiktajās laboratorijas analīzēs atklājās – vīrietis bija augstā apreibinošo vielu ietekmē, kad tika apturēts vadot transportlīdzekli.

Pagaidām nav zināms, vai apsūdzētais noslēgs abpusēju izlīgumu ar policiju par atbrīvošanu no cietumsoda apmaiņā pret soda naudu un sabiedriskajiem darbiem, kā to izdarīja Parisa Hiltone septembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu