Masaļskim uzvara Jekaterinburgā, Cipulim pleca trauma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

KHL regulārās sezonas spēlēs šodien laukumā devās Latvijas valstsvienības hokejisti Edgars Masaļskis un Mārtiņš Cipulis. 

Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» viesos ar 4:2 pieveica Jekaterinburgas «Avtomobilist» komandu, bet latviešu vārtsargs šajā mačā atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

Uzvarētāju labā vārtus guva Deniss Tjurins, Dmitrijs Altarjovs, Andrejs Sidjakins un Jevgeņijs Muratovs, bet «Avtomobilist» rindās ar precīziem metieniem izcēlās Valērijs Hļebņikovs un Daņils Kasjkovs.

Citā mačā Cipuļa pārstāvētā Haabrovskas «Amur» savā laukumā ar 1:3 zaudēja Omskas apgabala «Avangard». Cipulis nospēlēja tikai nepilnas sešas minūtes, jo guva pleca savainojumu un mača otrajā pusē piedalīties nevarēja.

«Amur» labā vienīgos vārtus guva Radiks Zakijevs, bet «Avangard» komandā ar vārtu guvumiem atzīmējās Dmitrijs Sjomins, Sergejs Sentjurins un Aleksejs Kaļužnijs.

Jāpiebilst, ka «Avangard» komanda izcīnīja jau 15. uzvaru pēc kārtas KHL čempionātā.

«Jugra» ar 86 punktiem 51 spēlē nostiprinājās Austrumu konferences 5. vietā, bet «Amur» ar 47 punktiem 52 spēlēs ir pirmspēdējā, 11. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu