LIDA: Mūrnieces demisija ir atbalstāms un loģisks iznākums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (V) demisija ir atbalstāms un loģisks iznākums, ko varēja sagaidīt - šādu viedokli portālam «Apollo» pauda Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrības (LIDA) priekšsēdētājs Aramnds Augustāns.

Viņš norādīja: «Pārāk liels un nepamatoti uzpūsts padomnieku, konsultantu, palīgu skaits Iekšlietu ministrijā (IeM) un padotās institūcijās noveda pie tā, ka IeM pārvaldīja visāda veida nekompetenti padomnieki, konsultanti un biroju darbinieki.»

«Tajā pašā laikā efektīga un konsekventa rīcība IeM aparāta un pakļauto struktūrvienību sakārtošanā nebija redzama. Arodbiedrības netika uzklausītas, pamatoti izteikto kritiku ministrijas vadība neņēma vērā,» uzsvēra Augustāns.

LIDA uzskata, ka jauns iekšlietu ministrs spēs sadarboties ar arodbiedrībām, kā arī ieklausīsies sabiedrības ieteikumos, lai varētu strauji uzlabot situāciju ministrijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu