«Kino Citadele» konflikta laikā nošauj vīrieti

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Sestdienas vakarā kinoteātrī «Kino Citadele» nošauts cilvēks, aģentūrai BNS apstiprināja Valsts policijā.

Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava pastāstīja, ka izcēlies «lokāls konflikts», kura laikā pielietots šaujamais.

Šāvējs uz vietas aizturēts. Pagaidām sīkākas informācijas nav. Incidents noticis pirms aptuveni stundas.

Saistībā ar notikušo «Kino Citadele» sestdienas vakarā atcelti filmas «Melnais gulbis» seansi.

«Forum Cinemas» pārstāvji aģentūrai LETA šodien atteicās sniegt jebkādus komentārus par notikušo, nepaskaidrojot informācijas nesniegšanas iemeslus.

Kā novēroja aģentūra LETA, pēc notikušā kinoteātrī bija ieradušies Valsts policijas darbinieki un mediķi. Tikmēr «Forum Cinemas» turpina darbu kā ierasts un nekas neliecina par notikušo traģēdiju.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja kāda aculieciniece, negadījums noticis filmas «Melnais gulbis» seansa beigās, kad uz ekrāna jau rādīti titri. No zāles aizmugures pēkšņi atskanējis šāvienam līdzīgs troksnis.

Zālē esošie cilvēki bija neizpratnē par notikušo, taču īpaša panika nesekoja, atstāstīja lieciniece. Īsi pēc šāviena cilvēki sākuši saukt ārstu, bet iespējamais šāvējs nekur neesot bēdzis.

Kā informēja policijas pārstāve Pildava, persona, kura varētu būt izdarījusi šāvienu, patlaban ir aizturēta un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Pirms šāviena nekas neliecināja, ka kinozālē ir izcēlies konflikts, piebilda aculieciniece.

Savukārt aģentūrai BNS kāds aculiecinieks teica, ka abi vīrieši sēdējuši blakus, pēdējā rindā. «Konflikts notika kāda sīkuma dēļ, nevaru paskaidrot par ko,» stāstīja aculiecinieks.

«Atskanēja šāviens, bija skaļš troksnis, un sākumā neviens nesaprata, kas notiek. Tad kāds kliedza, vai zālē ir kāds ārsts, bet neviens tā arī neatsaucās,» negadījuma detaļas klāstīja aculiecinieks. Pēc brīža kāds cilvēks sācis klaigāt, lai cilvēki izsauc «ātros», nesenos notikumus atceras aculiecinieks. Viņš norādīja, ka šāvējs sākumā nemeties bēgt, tikai tad, kad atnācis apsargs, nozieguma izdarītājs centies aizmukt. Pēc aculiecinieka stāstītā, ievainoto nav bijis iespējams glābt, jo «ievainojums bijis sirdī vai tuvu tai».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu