Mediju rīcībā jauna interesanta informācija saistībā ar Smoļenskas katastrofu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pagājušajā gadā dažas stundas pirms Polijas prezidenta Leha Kačiņska lidmašīnas katastrofas pie lidlauka Smoļenskā, lidaparāta kapteinis un Gaisa spēku komandieris pamatīgi strīdējušies. Tā liecina Polijas mediju rīcībā esošais videoieraksts no novērošanas kamerām lidostā un aculiecinieku liecības.

Aculiecinieki stāsta, ka kapteiņa Arkādiuša Protašuka un Polijas armijas Gaisa spēku komandiera Anžeja Blasika strīds bijis par neko citu, kā lidojumu uz Smoļensku, vēstī «Ria Novosti». Abi runājuši par laika apstākļiem Smoļenskas lidostā.

Pēc strīda lidmašīnas ekipāžas komandieris bijis tik satraukts, ka pat nav izgājis pie lidmašīnas sagaidīt prezidentu, kā tas pienākas pēc reglamenta. To pilota vietā darījis Blasiks.

Šo informāciju jau pārbauda Polijas izmeklētāji, kas joprojām strādā pie katastrofas apstākļu noskaidrošanas. Liecinieki jau esot nopratināti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu