Nākamo pasaules top modeli meklē arī Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Šobrīd jau 14 lielākajās Latvijas pilsētās viesojusies pasaulē ietekmīgākā un prestižākā modeļu konkursa Elita Model Look 2011 pārstāvju komanda, lai organizētu meiteņu atlasi konkursa Latvijas finālam, kurš Rīgā notiks jau septembrī. Plānots, ka līdz pat maija beigām tiks apceļotas vairāk nekā 30 pilsētas, dodot iespēju ikvienai meitenei izmēģināt savus spēkus modes biznesā.  

www.elitemodellooklatvia.com

Pirmo reizi starptautiskais konkurss Elite Model Look notika tālajā 1983. gadā, un šobrīd ir kļuvis par pasaulē nozīmīgāko modes biznesa «jauno seju» atklājēju. Katru gadu vairāk nekā 60 valstīs ietekmīgās modeļu aģentūras Elite pārstāvji rīko nacionālās atlases, lai izvēlētos kopumā 60 līdz 70 meitenes, kurām tiks dota iespēja piedalīties lielajā Elite Model Look finālā un kopā ar pasaules skaistākajām meitenēm cīnīties par galveno balvu – 300 000 eiro vērtu līgumu ar modeļu aģentūru Elite.

Konkursa popularitāte pasaulē aug ar katru gadu – pērn tika saņemti vairāk nekā 370 000 pieteikumu no meitenēm visā pasaulē, kuras vēlas pārstāvēt savu valsti prestižajās modeļu sacensībās. »«Lai arī starptautiskā Elite Model Look konkursa uzvarētāja ir tikai viena, tomēr droši varu teikt, ka ieguvēja ir katra meitene, kura piedalās tajā. Konkursa laikā visas pasaules uzmanība tiek pievērsta jaunajām top modelēm - viņas pamana, ievēro un novērtē kā modeļu aģentūru pārstāvji tā dizaineri un fotogrāfi. Elite Model Look atklājis tādas atpazīstamas modeles kā Cindy Crawford, Linda Evangelista un Gisele Bundchen, kuras pirmos soļus modeles karjerā spērušas pateicoties šim konkursam. Tieši tāpēc aicinu ikvienu Latvijas meiteni piedalīties konkursa nacionālajā atlasē, lai iespējams jau rīt kāptu uz «mēles» kopā ar populārākajām modelēm no visas pasaules,» aicina modeļu aģentūras Vacatio direktors Zigmunds Līpiņš, kurš arī Latvijas konkursa Elite Model Look 2011 organizators.

www.elitemodellooklatvia.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu