Meklē jaunas mājas Čiepiņai (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.ziemellatvija.lv

Pateicoties labsirdīgai rīdziniecei Lailai Smelterei un viņas sadarbībai ar portālu ziemellatvija.lv un laikrakstu "Ziemeļlatvija", Smiltenē jaunas mājas nesen atrada suņu meitene Bonija no Iecavas. Tagad L. Smelteres aprūpē nonācis kārtējais cilvēka nežēlības upuris.

Šoreiz labs saimnieks un pajumte ir vajadzīga mazai, simpātiskai suņu dāmiņai Čiepiņai no Jēkabpils. Kucīte ir aptuveni piecus gadus veca. Pagaidām savās mājās Rīgā viņu izmitinājusi L. Smeltere.

"Tā saucamais saimnieks uzskatīja, ka Čiepiņai jādzīvo pagalmā bez pajumtes un ūdens un jāpārtiek no pagalma miskastē atrastā. Ja kucīte mēģināja tikt mājās, tad saņēma "saimnieka" sitienus," sašutusi stāsta sieviete.

Sunītis esot ļoti mīlīgs un draudzīgs pret bērniem. Tieši divas 12 gadus vecas meitenes ievēroja nelaimē nonākušo dzīvnieku un pirmās sāka par viņu rūpēties. Pusaudzes diemžēl sunīti nevarēja paturēt, jo abām mājās ir kaķi.

Čiepiņas draugi varētu būt gan bērni, gan gados vecāki cilvēki, jo pēc pastaigām viņa laiku labprātāk pavada klēpī. Pagaidām gan kucīte ļoti baidās no straujām kustībām.

Ja kāds labsirdīgs cilvēks vēlas turpmāk rūpēties par Čiepiņu, tad viņam jāzvana pa tālruni 26510068 L. Smelterei.

Ikdienā viņa strādā par grāmatvedi Latvijas Nacionālajā bibliotēkā un brīvajā laikā palīdz atrast jaunu mājvietu pamestiem mājdzīvniekiem. "Jūsu pusē dzīvo atsaucīgi cilvēki. Varbūt šoreiz notiks Lieldienu brīnums," cer L. Smeltere.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu