Daugaviņam divi vārti, sērijā 2-0

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Binghemtonas «Senators» komanda Kaldera kausa otrās kārtas sērijā izvirzījusies vadībā jau ar 2-0.

Aizvadītajā naktī «Senators» uzvarēja arī otro spēli izbraukumā, ar 5:3 pieveicot regulārās sezonas līgas otro spēcīgāko komandu Portlendas «Pirates».

Daugaviņš otrās trešdaļas 9. minūtē guva vārtus skaitliskajā mazākumā, iesākot «senatoru» atspēlēšanos no 0:2. Mača gaitā «Senators» izvirzījās vadībā ar 3:2 un 4:3, bet piektos vārtus Daugaviņš guva ripu raidot jau tukšos «Pirates» vārtos.

Kopumā mačā latviešu hokejists izdarīja četrus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Sērijas nākamās divas spēles (nepieciešamības gadījumā arī piektā) risināsies Binghemtonā naktī uz svētdienu un naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika. 

Pat, ja «Senators» zaudēs nākamās četras spēles, Daugaviņš labākajā gadījumā varētu paspēt uz Latvijas izlases otrā posma otro maču pasaules čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu