Loena <i>uzmet aci</i> vietai kurā veiks piespriestos sabiedriskos darbus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena apmeklējusi Losandželosas sieviešu palīdzības centru, kurā viņai būs jāveic piespriestie 360 stundu sabiedriskie darbi.

Par probācijas noteikumu pārkāpšanu saistībā ar 2007.gada spriedumu par automašīnas vadīšanu reibumā tiesa Loenai piesprieda 120 dienu cietumsodu un 480 stundu sabiedriskos darbus. 360 stundas viņai būs jāpavada palīdzības centrā, kurā tiek sniegts atbalsts bez pajumtes palikušām sievietēm. Sabiedriskos darbus centrā aktrise sāks jau nākamajā nedēļā.

Loena tika pamanīta, viesojoties palīdzības centrā pirmdien kopā ar savu asistenti Eleonoru un advokāti Šonu Čampmenu Holiju. Viņa gan neapstiprināja noteiktu darbu sākšanas datumu, taču noliedza paklīdušās runas, ka tas varētu notikt jau šonedēļ.

Centra pārstāvis Patriks Šendriks izteica cerību, ka Loenas pieredze viņai sniegs iedvesmu. Viņš pavēstīja, ka Loenas pienākumi centrā ietvers darbošanos kopā ar tā iemītniecēm, lai izveidotu unikālus priekšmetus novatoriskajai sociālā centra kafejnīcai un dāvanu veikaliņam «MADE by DWC», kurā tiks piedāvāti rokām darināti produkti.

«MADE by DWC» tika izveidots, lai palīdzētu sievietēm, kas palikušas bez pajumtes un ar zemiem ienākumiem, atklāt savu talantus un attīstīt jau esošās iemaņas.

24 gadus vecajai aktrisei atlikušās 120 sabiedrisko darbu stundas būs jānostrādā Losandželosas apgabala morgā.

Savukārt 11.maijā aktrise atgriezīsies tiesas zālē uz pirmstiesas uzklausīšanu saistīta ar apsūdzībām 2500 ASV dolāru vērtas kaklarotas zādzībā no juvelierizstrādājumu veikala Kalifornijā šā gada janvārī.

Agrākā Disneja filmu bērnu aktrise Loena reiz tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām savas paaudzes aktrisēm, tomēr pēdējos gados sabiedrības uzmanību viņa vairāk iemantojusi ar vētrainu uzdzīvi un nedienām ar likumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu